Kommunicera med leverantören? Leverantör
HOPE HA Ms. HOPE HA
Vad kan jag göra för dig?
Chat Nu Kontakta leverantören

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Produkter

Home > Produkter > Ljusmätare Stål Framing Forming Machine > Double Furring Tak Roll Forming Machine > Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine

PRODUCT CATEGORIES

Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine

Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine

Betalning Typ: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Min. Beställ: 1 Set/Sets
Leverans Time: 40 dagar

Grundläggande information

    Modell nr: omega ceiling

Additional Info

    Förpackning: standard utomlands packning

    Produktivitet: 30sets/Month

    Transportfordon: Ocean,Land

    Hemorten:  Kina

    Supply Förmåga: 30sets/Month

    Certifikat: ISO9001: 2000, Ce

    HS-nummer: 8455221000

    Hamn: Tianjin

Produktbeskrivning

bra pris omega takvalsformningsmaskin

specialiserad tillverkare av takrullformningsmaskin, takplattformningsmaskin, takbjälklagsmaskin etc. Differenta mönster kan anpassas som din förfrågan.

Vår omega takformningsmaskin består av dubbelt huvud manuell avkylare, huvudformmaskin, hydraulisk skärmaskin. Med servomotorspårningssystem kan maxhastigheten vara 45 meter per minut.

specialiserad tillverkare av

Dubbelskiktet förolämpat slutarportformningsmaskin

Roller Shutter Dörr Roll Forming Machine

Blinkande formningsmaskin

Ridge Capping Forming Machine

Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine
Bra Pris Omega Tak Roll Forming Machine





3.Component av omega furring kanal roll forming maskin
1. Manuell avspolare --- 1Set
2.Föda Material Enhet --- 1Set
3.Roller Tidigare Enhet --- 1Set
4.Hydraulisk skärmaskin --- 1Set
5.Hydraulisk station --- 1Set
6.PLC kontrollbox
7.Produktionsrackor --- 1Sets

Technical parameters of furring roll forming machine
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 
Corner Of Factory

Produktkategorier : Ljusmätare Stål Framing Forming Machine > Double Furring Tak Roll Forming Machine

Skicka förfrågan

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-post:

hope@zdywjx.com

Skicka förfrågan

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobiltelefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-post:hope@zdywjx.com

Adress:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei