Kommunicera med leverantören? Leverantör
HOPE HA Ms. HOPE HA
Vad kan jag göra för dig?
Chat Nu Kontakta leverantören

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

PRODUCT CATEGORIES

Bärande kanal takrulle bildande maskin
Bärande kanal takrulle bildande maskin
Bärande kanal takrulle bildande maskin
Bärande kanal takrulle bildande maskin

Bärande kanal takrulle bildande maskin

Betalning Typ: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
Min. Beställ: 1 Set/Sets
Leverans Time: 40 dagar

Grundläggande information

    Modell nr:  carrying channel

    Material To Roll Forming: Ppgi,gi,aluminum,alu-zinc

    Thickness Of Material: 0.4-0.8mm

    Main Power Of Motor: 7.5kw

    Driving Of Machine: By Gear

    Voltage Of Machine: 380v,50hz Or As Your Request

    Diameter Of Shaft: 50mm

    Structure Of Machine: Welded Box Structure

    Color Of Machine: Blue Or As Your Request

    Power Of Hydraulic Pump: 4kw

Additional Info

    Förpackning: standardförpackning

    Produktivitet: 30sets/Month

    Märke: ODM

    Transportfordon: Ocean,Land,Air

    Hemorten:  Kina

    Supply Förmåga: 30sets/Month

    Certifikat: CE

    HS-nummer: 8455221000

    Hamn: TIANJIN

Produktbeskrivning


Bärande kanal takrulle bildande maskin

Bärkanalsvalsformningsmaskinen har konstruerats för tillverkning av c-formade kanaler som används för att bygga lätt eller lätt takhöjd.


Som en av valsformningsmaskinerna för produktion av lättviktiga eller lättmätande stålramar, producerar en bärande kanalvalsmaskin eller en hattkanalsvalsmaskin tillverkning av metallfurneringskanaler eller hattkanaler kontinuerligt och automatiskt från galvaniserat stål med en tjocklek på 0,6-1,2 mm som huvudkomponenter i ståltakstolar på byggnader med lätt eller lätt mätare.

Specialiserad tillverkare av rullformningsmaskin, inramningsmaskin, skyddsräckformningsmaskin, olika design kan anpassas efter din begäran.

Bärande kanal takrulle bildande maskin
Bärande kanal takrulle bildande maskin

Bärande kanal takrulle bildande maskin

Technical parameters of ceiling roll forming machine:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit
All technical parameters can be changed, according to user's need.
 

Produktkategorier : Ljusmätare Stål Framing Forming Machine > Drywall Partiton Profile Forming Machine

Skicka förfrågan

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-post:

hope@zdywjx.com

Skicka förfrågan

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobiltelefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-post:hope@zdywjx.com

Adress:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei