Kommunicera med leverantören? Leverantör
HOPE HA Ms. HOPE HA
Vad kan jag göra för dig?
Chat Nu Kontakta leverantören

Botou Golden Integrity Roll Forming Machine Co.,Ltd

Produkter

Home > Produkter > Ljusmätare Stål Framing Forming Machine > Double Furring Tak Roll Forming Machine > Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak

PRODUCT CATEGORIES

Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak
Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak
Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak
Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak

Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak

Betalning Typ: L/C,T/T,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Leverans Time: 40 dagar

Grundläggande information

    Modell nr: JCX_furring

    Shaft: 40-60mm

    Power: 4+3kw

    Speed: 20-30m/min

    Cutting: Cr12, Mould Cutting

Additional Info

    Förpackning: standard särdrag paket

    Produktivitet: 30sets/Month

    Transportfordon: Ocean,Land

    Hemorten:  Kina

    Supply Förmåga: 30sets/Month

    Certifikat: CE ISO SGS

    HS-nummer: 84552210

    Hamn: Tianjin

Produktbeskrivning

En maskin för att göra minst två eller flera olika konstruktioner av takkanalen.

Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak delar en huvudram, två olika formningssystem för att producera olika mönster (c / u / omega / t).


Skicka oss dina krav, låt oss utforma de bästa förslagen till dig!


Modell nr .: dubbel furring

Typ av skärning: Hydraulisk form
Maskinens längd: 25 meter per minut
Maskinens färg: Blå eller som din förfrågan
Körning av maskin: Växellådan och kedjan
Varumärke: JCX ELLER OEM
Transportpaket: Täckt med plastfilmer
Specifikation: VU60 * 27
Ursprung: Kina
HS-kod: 84552210



Dubbellinje Tak Furring Channel Roll Forming Machine

174A6996

Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak


Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak
Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak
Double Furring Channel Roll Forming Machine för tak






1: Vår fördelaktig:

1): Fabriks direktleveranspris.

2): Vi har exporterat i mer än 10 år.

3): Vår kund är från cirka 40 länder.

4): Vi har det professionella forskargruppen. Vi kan göra maskinen enligt ditt krav.

5): High-end och högkvalitativ design

2.Specification


3.Component
1. Manuell de-coil --- 1Set
2.Föda materialutrustning --- 1Set
3.Roller Tidigare Enhet --- 1Set
4.Hydraulisk skärmaskin --- 1Set
5.Hydraulisk station --- 1Set
6.PLC kontrollbox
7.Produktionsrackor --- 1Sets


Technical parameters:
1 Name of commodity & specification
Drywall Galvanized Sheet Light Steel Profiles Metal Stud/Track Roll Forming Machine ud cd uw cw profiles

2
Main motor power 4kw, 3 phase
3 Hydraulic motor power 3kw
4 Hydraulic Pressure 10-12MPa
5 Voltage 380V /3phase/ 50 HZ (or as your requirement)
6 Control System PLC Delta Inverter
7 Main Frame welded steel plate
8 Backboard Thickness 20mm
9 Driving of machine gear box and chain driving
10 Feeding Material color steel coils
11 Feeding Thickness 0.3-1.2mm
12 Feeding Width 90
13 Effective width according to your request
14 Productivity 0-25m/min
15 Roll Station 10
16 Roller Diameter 50mm
17  Roller material  45# steel
18  Cutter material Cr12 , quenched
19 Cr-Plating Size 0.05mm
20 Overall Size 3600×900×1200mm
21 Total Weight 2.7T
22 Components Manual Uncoiler-------------------1 set
Guiding Platform------------------1 set
Coil Strip Leveler------------------1 set
Main Machine of Roll Forming------1 set
Electric-Motor---------------------1 set
Cutting Device--------------------1 set
Hydraulic Station------------------1 set
PLC Control-----------------------1 set
Supporter Table-------------------1 set
23 Workflow Manual decoiling----feeding and guiding----roll forming----cut to length----run out table
24 Package nude in the container
25 Minimum order quantity 1 set
26 Payment terms T/T(30% T/T pay in advance, the remaining 70% pay before ship)
27 Delivery time 30  working days later after receiving the deposit

All technical parameters can be changed, according to user's need.


Call us for further information !

Factory Business Card

Produktkategorier : Ljusmätare Stål Framing Forming Machine > Double Furring Tak Roll Forming Machine

Skicka förfrågan

HOPE HA

Ms. HOPE HA

E-post:

hope@zdywjx.com

Skicka förfrågan

Tel:86-318-8189095

Fax:86-317-8189095

Mobiltelefon:+8615533778893Contact me with Whatsapp

E-post:hope@zdywjx.com

Adress:ECONOMIC DEVELOPMENT ZONE, Cangzhou, Hebei